dissabte, 28 de novembre de 2009

"Gominoles" de Maduixa



Ala idò! Per començar una recepta ben llèpola!
Amb aquestes gominoles, en Sergi s'ha estrenat de "pinxe". En part, la idea de obrir "La Cuina del Mandariner" ha estat seva, que quan va veure que cercàvem com fer-les per internet, va trobar que les nostres també mereixien sortir-hi. Per això les publicam les primeres.

Ingredients:
1 sobre de gelatina (de maduixa, de taronja, de llimona, etc.)
2 làmines de gelatina neutra
200 g. de suc de maduixa (o d'aigua, o de llet..)
300 g. de sucre (jo només n'hi vaig posar 150 g)

Preparació:
Posar al tassó de la MyCook tots els ingredients, excepte la gelatina de maduixa i programar 5 minuts, 100º, velocitat 2. Afegir el sobre de la gelatina de maduixa i batre 10 segons, velocitat 3. Programar 5 minuts més a 100º, velocitat 2.
Col·locar dins “cubiteres” prèviament untades amb oli de girasol (perquè sigui més fàcil treure-les del motllo) i deixar reposar a la gelera fins que quallin.
Treure-les i “arrebossar-les” de sucre.

* Si no se menjen tot d'una, és millor conservar-les dins la gelera.


En Sergi no podia esperar!

1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina