El nom és un petit homenatge a un vell mandariner que presideix el corral de la casa on férem el nostre cau ja fa uns quants anys. De llavors ençà ens regala generosos esplets de mandarines d'una dolçor àcida, antiga... que són les protagonistes de les delicades confitures que hivern rere hivern prepar.
dissabte, 28 de novembre del 2009
Magdalenes
Ingredients
250 g de sucre
250 ml d'oli de girasol
250 g de farina de panades (o fluixa)
4 ous
1 taronja
1 sobre de llevadura en pols (Royal, Canari...)
Preparació
Polvoritzar el sucre 30 segons, velocitat 10. Afegir la pell de la taronja i triturar-la 30 segons, velocitat 10. Col·locar la paleta mescladora a les fulles i agregar els ous, l'oli, el suc de la taronja, la llevadura en pols i la farina. Programar 1 minut, velocitat 5. Omplir les càpsules per a magdalenes fins a la meitat, empolvorar amb sucre i enfornar 20 minuts a 180º.
Aquesta vegada hi vaig afegir a la mescla unes ciretes deshidratades per donar-li un toc diferent.
Trob que me varen sortir un poc "morenetes"
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada