dissabte, 28 de novembre del 2009

Magdalenes




Ingredients
250 g de sucre
250 ml d'oli de girasol
250 g de farina de panades (o fluixa)
4 ous
1 taronja
1 sobre de llevadura en pols (Royal, Canari...)

Preparació
Polvoritzar el sucre 30 segons, velocitat 10. Afegir la pell de la taronja i triturar-la 30 segons, velocitat 10. Col·locar la paleta mescladora a les fulles i agregar els ous, l'oli, el suc de la taronja, la llevadura en pols i la farina. Programar 1 minut, velocitat 5. Omplir les càpsules per a magdalenes fins a la meitat, empolvorar amb sucre i enfornar 20 minuts a 180º.




Aquesta vegada hi vaig afegir a la mescla unes ciretes deshidratades per donar-li un toc diferent.


Trob que me varen sortir un poc "morenetes"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada