El nom és un petit homenatge a un vell mandariner que presideix el corral de la casa on férem el nostre cau ja fa uns quants anys. De llavors ençà ens regala generosos esplets de mandarines d'una dolçor àcida, antiga... que són les protagonistes de les delicades confitures que hivern rere hivern prepar.
dilluns, 14 de desembre del 2009
La Boqueria – Barcelona, desembre 2009
Escapadeta a Barcelona i passeig pel Mercat de Sant Josep (La Boqueria) uns dies abans de Nadal. Aquí es ven i es compra carn, ous, bolets, fruita i verdura, xocolates, dolços, peix i marisc, fruits secs, llegums, enfilalls d'alls, “xiles” i “ajíes”, sucs exòtics i qualsevol producte alimentari d'arreu del món (segons la dita “el que nos es troba aquí no es troba enlloc” ) ... però mirar és de franc. Així que compartiré amb voltros aquest regalet per als sentits: formes, colors, olors i sabors. De part de La Boqueria.

Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada